fredag , 24 mai 2024
Home LEDELSE Paraguay: Justisen undersøker tidligere president i korrupsjonssak
LEDELSE

Paraguay: Justisen undersøker tidligere president i korrupsjonssak

Etterforskninger åpnes etter en rapport  om både korrupsjon og terrorisme Horacio Cartes og hans visepresident er mistenkt for. 

Påtalemyndigheter i Paraguay (Latin-Amerika) har åpnet torsdag etterforskninger etter en fordømmende rapport mot eks-presidenten Horacio Cartes og visepresidenten Hugo Velasquès. 

Rapporten offentliggjort av USAs regjering i januar avslørte begge er involvert i korrupsjonsskandale. I tillegg  påstod USA at begge er knyttet  til Hezbollah, en terrorgruppe i Midtøsten. 

Faktisk mener USA grenser Argentina, Brasil og Paraguay har i felles,  er knutepunkt av hvitvasking som hjelper til å finansiere Hezbollah. Horacio Cartes og Hugo Velasquès avkreftet anklagelser.     

Fri Verden Media med Associated Press

Written by
Mike Beem

Michel Biem Tong er gründer av Fri Verden Media. Journalist, menneskerettighetesforkjemper og forfatter ble Biem Tong født i år 1985 i Kamerun(Afrika), et land han også kommer fra. Journalisten bor i Norge som flyktning siden November 2020. Etter fengsel og forfølgelser på grunn av sine politiske meninger måtte han flykte til Burkina Faso (VestAfrika) i mai 2019. I nesten 10 år har Biem Tong brukt pennen sin som våpen for sannhet og rettferdighet.

Leave a comment

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *