fredag , 24 mai 2024
Home VILKÅR

VILKÅR

 

1- PRESENTASJON?

Disse vilkårene gjelder om abonnementet på friverdenmedia.com. For å bli med på nettavisen må du sette inn mailen og passordet dine. Så langt er appen kommende. De nye abonnentene må betale for å ha tilgang til artikler. Steg for steg skal vilkårene oppdateres når det er noe endring. Derfor skal dere få beskjed i forbindelse.

2- HVA ER FRI VERDEN MEDIA?

Friverdenmedia.com er ei nettavis som dekker nyheter om menneskerettigheter og demokrati over hele verdenen. Gjennom MENINGER- og HVA SKJEDDE-sidene gir Fri Verden Media sin mening og går tilbake til historien knyttet til disse samme emnene. Friverdenmedia.com er skapet av Fri Verden Media LTD.

3- PARTENE I AVTALEN

Fri Verden Medias artikler er tilgjengelig takket være betalt abonnement. Prisene er 75 kroner per uke og 150 kroner per måned. Fri Verden Media (e-post: mikebiem@protonmail.com; telefon-nummer: +47 911 42 848; Organisasjonsnummer: 930 455 318) er SELGER mens abonnenten regnes som KJØPER.

4- BETALINGMETODER

Abonnement gjøres gjennom betalingsmåter som Visa/Mastercard debetkort, Vipps, Paypal og Klarna (Klarna og Vipps er under oppføring). Betalingene trer i kraft umiddelbart etter abonnementet. Avhengig av om det er ukenlig eller månedlig fornyes abonnementet automatiskt for berørende periodene. Abonnentene utland kan bruke deres lands valuta på samme prisene enn de som bor i Norge.

5- ANGRERETT

Kunden har rett til å kanselle sitt abonnement på Fri Verden Media dersom han ikke er fornøyd med tjenesten som tilbys. Abonnenten som ønsker å si opp har innen 14 dager etter abonnementet eller fornyelse for å gjøre det. Etter denne perioden må kunden som valgte månedsplannen vente på at den fornyes for å starte en uttaks prosedyre til. Med hensyn til ukelig abonnementet er det uke etter den 14.dagen annulering blir mulig.

6- RETTIGHETER

Alle presseartikler på friverdenmedia.com tilhører den nettavisa. Derfor er det forbudt å kopiere artiklene uten vår tillatelse.

7- NEDETID ELLER TEKNISKE PROBLEMER

Ved tekniske problemer eller nedetid utenfor vår villighet skal dere få beskjed gjennom e-post og SMS. friverdenmedia.com forplikter seg til å beholde abonnenters personlige opplysninger.Det betyr navn, fød-seldato, e-post, adresse, telefonnummer, bankkonto…

8- MANGEL OG REKLAMASJON

Abonnenter har rett til å klage over priser, falske eller sene nyheter, dårlig språknivå, land som er ikke dekket, blant annet. Klagene og forslag er velkommen innen 2 år på +47 911 42 848 eller gjennom e-post på bmichel672@yahoo.com. Om mangel vedvarer kan kunde avslutte abonnement og kreve erstatning. 

9- KONFLIKTLØSNING

Konflikter mellom Fri Verden Media og abonnentene løses i minnelighet. Dersom uenigheten vedvarer kan kunden kontakte Forbrukertilsynet på telefonnummer 23 400 6000.Abonnement fornyes automatisk med den abonnementsperioden kunden har valgt inntil det sis opp. Abonnement uten bindingstid kan når som helst sies opp med 7 dagers varsel og med virking fra neste forfalt termin. For å si opp abonnement kan kunder kontakte oss på mobilnummeret eller på e-posten som finnes på Kapittel 8.