fredag , 24 mai 2024
Home Personvern

Personvern

Hvem jeg er

Vår nettadresse er: https://friverdenmedia.com

Kommentarar

Når folk kommenterer på nettsiden, samler vi inn informasjon i kommentar skjemaet, samt IP-adresse og informasjon om nettleseren, for å forhindre spam-kommentarer.

Vi kan sende en anonym tekststreng opprettet fra din e-postadresse (kjent som en hash) til Gravatar for å se om du bruker tjenesten. Personvernreglene for Gravatar tensta finner du her: https://automattic.com/privacy/. Profilbildet ditt vil bli vist offentlig i kommentaren din etter at kommentaren din er godkjent.

Media

Hvis du laster opp et bilde til nettsiden, bør du unngå å laste opp et bilde med innebygde posisjonsdata (EXIF GPS). De som besøker nettsiden kan laste ned og finne alle stedsdata fra bildet på nettsiden.

Infokapslar

Hvis du kommenterer på nettsiden vår, kan du velge å lagre navn, e-postadresse og nettside i infokapsler. De er der for å gjøre det enklere for deg, så du slipper å fylle ut all informasjon hver gang du kommenterer. Disse informasjonskapslene varer i ett år.

Går du til påloggingssiden lager jeg en mellomliggende infokapsel for å finne ut om nettleseren din godtar infokapsler. Denne kapselen inneholder ingen personlige data, og fjernes når du lukker nettleseren.

Når du logger inn lager vi flere infokapsler for å lagre påloggingsinformasjonen og skjerminnstillingene dine. Påloggingskapsler varer i to dager, og skjerminfokapsler varer i ett år. Velger du «Husk meg», vil påloggingen vare i to uker. Hvis du logger ut av brukerkontoen din, vil påloggingskapselen bli fjernet.

Hvis du redigerer eller legger ut en artikkel, opprettes en infokapsel i nettleseren din. Den inneholder ingen personlig informasjon, og refererer kun til post-ID-en til artikkelen du redigerte. Han går ut etter en dag.

Innebygd innhold fra andre nettsteder

Artikler på denne nettsiden kan ha innhold (f.eks. videoer, bilder, artikler osv.) fra andre nettsider. Slikt innebygd innhold fra andre nettsider fungerer akkurat som om du hadde vært på de andre nettsidene.

Disse nettstedene kan samle inn data om deg, bruke informasjonskapsler, inneholde tredjepartssporing og overvåke hvordan du samhandler med det tredjepartsinnholdet. Slik sporing kan for eksempel være å spore hvordan du samhandler med innebygd innhold hvis du har en brukerkonto og er logget inn på den nettsiden.

Hvem deler vi informasjonen din med?

Hvis du ber om tilbakestilling av passord, vil IP-adressen din bli inkludert i tilbakestillings-e-posten.

Hvor lenge lagrer vi informasjonen din?

Hvis du kommenterer et innlegg, blir kommentaren og informasjonen om ham lagret. Det er fordi vi skal kunne gjenkjenne og godkjenne oppfølgingskommentarer automatisk i stedet for å holde dem i kø for godkjenning.

Vi lagrer informasjon om brukerne som registrerer seg her. Alle brukere kan se, endre og slette sin personlige informasjon når som helst, men de kan ikke endre brukernavnet sitt. Ledere av nettstedet kan også se og endre denne informasjonen.

Hvilke rettigheter har du over dine forespørsler

Hvis du har en brukerkonto eller har skriftlige kommentarer på denne nettsiden, kan du be om å få tilsendt en eksportfil med all personlig informasjon vi har om deg, inkludert all informasjon du har gitt oss. Du kan også be om at jeg sletter alle personopplysninger jeg har om det. Den fjerner imidlertid ikke data som vi må lagre av administrative, juridiske eller sikkerhetsmessige årsaker.

Hvor dataene dine sendes

Gjestekommentarer kan sjekkes av et automatisk søppelkommentarsystem.