onsdag , 17 april 2024
Home SIKKERHET Mexico: 31 migranter på vei mot USA kidnappet
SIKKERHET

Mexico: 31 migranter på vei mot USA kidnappet

Myndigheter leter etter migrantene bortført av væpnede menn da de forsøkte å nå USA.

Onsdag 3.januar 2024 meldte nyhetsbyrået Reuters som siterte sikkerhetskilder, om at meksikanske myndigheter leter etter 31 migranter. Forrige helg bortførte væpnede menn migrantene i Reynosa. De tok bussene fra Monterey til Matamoros og forsøkte å krysse grensen mot Texas, i USA, skriver Reuters.

Reynosa regionen er best kjent for å være et område narkotikakarteller opererer i. Francisco Gallardo er prest og sjef for Casa de Migrante, en forening som huser migranter. Han fortalte til Reuters at ulovlige innvandrere er utsatt for bortføring i bytte mot løsepenger. Den statlige kommisjonen for menneskerettigheter i Nuevo Léon undersøker saken, skrev den meksikanske avisen Milenio.

Fri Verden Media/Reuters/Milenio

Written by
Mike Beem

Michel Biem Tong er gründer av Fri Verden Media. Journalist, menneskerettighetesforkjemper og forfatter ble Biem Tong født i år 1985 i Kamerun(Afrika), et land han også kommer fra. Journalisten bor i Norge som flyktning siden November 2020. Etter fengsel og forfølgelser på grunn av sine politiske meninger måtte han flykte til Burkina Faso (VestAfrika) i mai 2019. I nesten 10 år har Biem Tong brukt pennen sin som våpen for sannhet og rettferdighet.

Leave a comment

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *