fredag , 12 juli 2024
Home ARBEIDSRETT Tyskland: Bønder startet lockout mot regjeringen
ARBEIDSRETT

Tyskland: Bønder startet lockout mot regjeringen

Bøndene protesterer mot regjeringens skattepolitikk. De har blokkert veiene med traktorer.

Reuters meldte mandag 8.januar 2024 om at tyske bønder har blokkert motorveier i noen hjørner av Tyskland. De har brukt traktorer for å forstyrre trafikk.

Bøndene startet en ukes lang  lockout mot regjeringen for å si nei til avslutning av to skattelettelser over drivstoff, som staten mener vil hjelpe til å spare nesten 900 millioner euros (10 225 342 668 NOK).

Faktisk vurderer den tyske regjeringen et 2 års kutt i tilskudd til bøndene. Om slik beslutning gjennomføres ville de gå konkurs, klager demonstranter som har planlagt en omfattende samling i hovedstaden Berlin 15.januar.   

Fri Verden Media med Reuters

Written by
Mike Beem

Michel Biem Tong er gründer av Fri Verden Media. Journalist, menneskerettighetesforkjemper og forfatter ble Biem Tong født i år 1985 i Kamerun(Afrika), et land han også kommer fra. Journalisten bor i Norge som flyktning siden November 2020. Etter fengsel og forfølgelser på grunn av sine politiske meninger måtte han flykte til Burkina Faso (VestAfrika) i mai 2019. I nesten 10 år har Biem Tong brukt pennen sin som våpen for sannhet og rettferdighet.

Leave a comment

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *