fredag , 24 mai 2024
Home LEDELSE Frankrike forbyr protester til støtte for Palestina
LEDELSE

Frankrike forbyr protester til støtte for Palestina

Foto: France TV info

Fransk innenriksdepartment oppfordret fylkesmenn til å forhindre demonstrasjoner av Palestina-supportere.

Frankrike sier nei til protest til støtte for Palestina. Det meldte 16.oktober 2023 Amnesty International. Ifølge den verdensdekkende menneskerettsorganisasjonen oppfordret Frankrikes innenriksminister Gerald Darmanin alle fylkesmenn over hele landet til å forby Palestina-supporteres demonstrasjoner.

Amnesty International fordømmer slik beslutning:

– Forbudet i Frankrike mot alle demonstrasjoner til støtte for palestinerne utgjør et alvorlig og uforholdsmessig brudd på retten til å demonstrere, har NGO-en skrevet.

7.oktober 2023 brøyt en konflikt ut mellom Israel og Palestina. Det tyrkiske nyhetsbyrået Anadolu meldte tirsdag 17.oktober 2023 at 2778 har blitt drept i Gazastripen, inkludert 750 barn, mens Hamas-krigere har tatt livet av 1400 israelere.  Én million har flyktet fra Gazastripen

Fri Verden Media

Written by
Mike Beem

Michel Biem Tong er gründer av Fri Verden Media. Journalist, menneskerettighetesforkjemper og forfatter ble Biem Tong født i år 1985 i Kamerun(Afrika), et land han også kommer fra. Journalisten bor i Norge som flyktning siden November 2020. Etter fengsel og forfølgelser på grunn av sine politiske meninger måtte han flykte til Burkina Faso (VestAfrika) i mai 2019. I nesten 10 år har Biem Tong brukt pennen sin som våpen for sannhet og rettferdighet.

Leave a comment

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *