fredag , 19 juli 2024
Home LEDELSE Aserbajdsjan: 11 ulovlige migranter pågrepet
LEDELSE

Aserbajdsjan: 11 ulovlige migranter pågrepet

Foto: Report.az

Politiet pågrep dem da de forsøkte å krysse grensen til europeiske land.

Ifølge det aserbajdsjanske nyhetsbyrået Report.az som siterer landets innenriksdepartement og utlendingsdirektorate,  pågrep politiet 11 ulovlige migranter. Immigrantene som akkurat nå sitter i varetektsceller, har bodd i flere år uten oppholdstillatelse på noen områder av hovedstaden Bacou.

Report.az opplyste at migrantene fra ulike asiatiske land var på vei til Europa da de ble anholdt. Ifølge avhørsrapporten ble de lurt av sine landsmenn i utlandet til å gå gjennom Aserbajdsjan for komme seg inn i Europa.  Undersøkelsen om ulovlig innvandring er fortsatt forløpende, har Report.az skrevet.

Fri Verden Media/Report.az

Written by
Mike Beem

Michel Biem Tong er gründer av Fri Verden Media. Journalist, menneskerettighetesforkjemper og forfatter ble Biem Tong født i år 1985 i Kamerun(Afrika), et land han også kommer fra. Journalisten bor i Norge som flyktning siden November 2020. Etter fengsel og forfølgelser på grunn av sine politiske meninger måtte han flykte til Burkina Faso (VestAfrika) i mai 2019. I nesten 10 år har Biem Tong brukt pennen sin som våpen for sannhet og rettferdighet.

Leave a comment

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *