fredag , 24 mai 2024
Home LOVEN Slovenia: To russiske spioner pågrepet
LOVEN

Slovenia: To russiske spioner pågrepet

De ble anholdt desember 2022. Ifølge slovenisk justis brukte mennene eiendomsmeglere for å sende etterretninger utlands.

To russiske spioner har sittet i fengsel siden desember 2022 i Slovenia, opplyser Associated Press. De hemmelige agentene er anklaget for å ha overført etterretninger til andre land fra et byggeselskap. Mennene leide kontor i hovedstaden Ljubliana for deres operasjoner.  

Påtalemyndigheten meldte 30.januar 2023 at spionene fikk vareteksfengsel. De risikerer opptil åtte år i fengsel om de blir funnet skyldige. Etterforksninger for spionasje er pågående. De mistenkte hadde vært altfor aktive i andre land.

Fri Verden Media

Written by
Mike Beem

Michel Biem Tong er gründer av Fri Verden Media. Journalist, menneskerettighetesforkjemper og forfatter ble Biem Tong født i år 1985 i Kamerun(Afrika), et land han også kommer fra. Journalisten bor i Norge som flyktning siden November 2020. Etter fengsel og forfølgelser på grunn av sine politiske meninger måtte han flykte til Burkina Faso (VestAfrika) i mai 2019. I nesten 10 år har Biem Tong brukt pennen sin som våpen for sannhet og rettferdighet.

Leave a comment

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Related Articles