søndag , 14 april 2024
Home LOVEN Koronavaksiner vekker kontrovers i Tyskland
LOVEN

Koronavaksiner vekker kontrovers i Tyskland

Legen vaksinerer en gutt i Tyskland. Photo: Tromsø
Legen vaksinerer en gutt i Tyskland. Photo: Tromsø
-Koronavaksiner har ført til bivirkninger
 
-Ofre har brakt saken inn for retter

Omtrent 60 millioner tyskere tok 192 millioner vaksinedoser mot korona. Det meldte 30.juni 2023 den tysk-basert radiokanalen Deutsche Welle.  Men Paul Ehrlich Institutt har mellom desember 2020 og februar 2023, meldt nesten 55 000 som fikk bivirkninger i kroppen og som er blitt registrert. Det tyske instituttet har ansvaret for vaksinesikkerhet.

Da vaksinekampanjen startet, advarte legepersonnel om at det kunne være  risiko, selv om fordelene var større enn ulempene. Vaksinene som Astra-Zeneca, Johnson &Johson og Spoutnik kan medføre blodpropp som blokkerer blodsirkulasjon.

Men den tyske staten finner  det vanskelig å knytte allergier til vaksinene. Kontoret for sosialhjelp anerkjente kun 284 tilfeller av birvirkninger, men over 6600 henvendelser. Ofrene brakte sakene til retten for å få ertstatning.

Fri Verden Media med Deustche Welle    

Written by
Mike Beem

Michel Biem Tong er gründer av Fri Verden Media. Journalist, menneskerettighetesforkjemper og forfatter ble Biem Tong født i år 1985 i Kamerun(Afrika), et land han også kommer fra. Journalisten bor i Norge som flyktning siden November 2020. Etter fengsel og forfølgelser på grunn av sine politiske meninger måtte han flykte til Burkina Faso (VestAfrika) i mai 2019. I nesten 10 år har Biem Tong brukt pennen sin som våpen for sannhet og rettferdighet.

Leave a comment

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *