torsdag , 18 april 2024
Home LEDELSE Australia : Landslag i ckriket støtter afganske kvinner
LEDELSE

Australia : Landslag i ckriket støtter afganske kvinner

Kamper mellom de to landene ble kansellert. Slik fordømmer landet talibans skadelige regler for frihet og kjønnslikestilling.

Australias herrelandslag i ckricket har kansellert  kamper mot Afghanistan. Dette er på grunn av sterkere regler Taliban-regimet har innført mot kvinner og jenter i det siste. 3 kamper mellom Australia og Afghanistan burde spilles i mars i De forente arabiske emirater.

De australianske og afghanske ckriketforbundene engasjerer seg til at betingelser av kvinner og jenters liv i Afghanistan forandres. Siden desember er universiteter og høye skoler forbudt for kvinnelige mennesker. Itillegg kan de ikke lenge jobbe som humanitære arbeidere.

Fri Verden Media

Written by
Mike Beem

Michel Biem Tong er gründer av Fri Verden Media. Journalist, menneskerettighetesforkjemper og forfatter ble Biem Tong født i år 1985 i Kamerun(Afrika), et land han også kommer fra. Journalisten bor i Norge som flyktning siden November 2020. Etter fengsel og forfølgelser på grunn av sine politiske meninger måtte han flykte til Burkina Faso (VestAfrika) i mai 2019. I nesten 10 år har Biem Tong brukt pennen sin som våpen for sannhet og rettferdighet.

Leave a comment

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *